Antalya-Konya yolunda tatilcilerin yoğun dönüş trafiği sürüyor! Araç kuyruğu böyle görüntülendi

Kurban Bayramı öncesinde tatilciler Antalya'ya akın ederken yaşanan trafik yoğunluğu bu kez yerini dönüş yoluna bıraktı. Antalya Konya Karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu böyle görüntülendi

Kurban Bayramı öncesinde tatilciler Antalya'ya akın ederken yaşanan trafik yoğunluğu bu kez yerini dönüş yoluna bıraktı. Özellikle Akseki-Konya ve Manavgat-Akseki karayollarında araç kuyruğu ise yer yer 2 kilometreyi buldu.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Antalya-Konya karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bayram tatilini geçirmek için Antalya'yı tercih eden binlerce kişi, dönüş yoluna geçince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Konya'ya geliş istikametinde tek şeritte neredeyse kuyruk oluşurken Antalya'ya geliş istikametindeki sakinlik dikkati çekti.

Eve dönüş için son günü bekleyen tatilciler Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir ve Akseki-Manavgat karayollarında zaman zaman kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri karadan denetimlerini sürdürürken sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

9 günlük bayram tatili süresi içerisinde Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bazı maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.