Antalya açıklarında 4.7 şiddetinde deprem! Vali Yazıcı son durumu açıkladı

AFAD verilerine göre Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AFAD ve 112'ye intikal eden bir olumsuzluk bulunmadığını belirterek, ekiplerin tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı

Akdeniz'de Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:41'de Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya'nın Kumluca ilçesine 68.33 km uzaklıkta olan deprem yerin 22.35 km derinliğinde meydana geldi.

Deprem Antalya'da hafif hissedilirken, Kumluca'da vatandaşlar sokağa fırladı. Depremle ilgili bölgeden herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

VALİ YAZICI'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı depremle ilgili açıklamada bulundu. Vali Yazıcı, "Saat 20.41'de Kumluca açıklarında 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar Valiliğimiz, AFAD ve 112 Ekiplerimize intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ekiplerimizin tarama çalışmaları devam etmektedir. Kumluca İlçemize ve Antalya'mıza geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.