Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Altunbilek:- "Başkent Ankara'yı kana bulayan, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen hain saldırıyı kınıyor, terörü tüm kalbimizle lanetliyoruz"- İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan:- "Birlik içinde teröre karşı d

İSTANBUL (AA) - Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, dün Ankara'da gerçekleşen terör saldısına ilişkin, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen hain saldırıyı kınıyor, terörü tüm kalbimizle lanetliyoruz. Masum insanlarımızı yitirdiğimiz saldırı nedeniyle acımız çok büyük" dedi.

Altunbilek yaptığı yazılı açıklamayla TPF olarak terörü lanetlediklerini kaydetti. Altunbilek açıklamasında, "Başkent Ankara'yı kana bulayan, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen hain saldırıyı kınıyor, terörü tüm kalbimizle lanetliyoruz. Masum insanlarımızı yitirdiğimiz saldırı nedeniyle acımız çok büyük. Saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da Ankara'da masumların son beş ayda üçüncü defa menfur bir terör saldırısına maruz kaldığını hatırlatarak, "Acımız büyük, yaralıyız, hüzünlüyüz... Birlik içinde teröre karşı durmalıyız" dedi.

Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı veren Bahçıvan, şöyle devam etti: "Terörün, huzur, barış ve kardeşliğimizi bozmasına, geleceğimize olan inancımızı sarsmasına asla fırsat vermemeliyiz. İnsanlıktan nasibini almamış bu terör saldırısını kınıyorum. Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :