Ankara’da yangın paniği! Restoranın bacasından çıkan alevler hızla büyüdü

Ankara’da yangın paniği! Restoranın bacasından çıkan alevler hızla büyüdü

Ankara'da bir restoranın bacasında çıkan yangın hızla büyüdü. Paniğe neden olan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yaralı ve can kaybının olmaması rahat bir nefes aldırdı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde akşam saatlerinde bir restoranın baca kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiyenin kısa sürede kontrol altına aldığı yangında restoranda maddi hasar oluştu.

Alevler hızla büyüdü

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 18.30 sularında Ankara'nın Çankaya ilçesi Söğütözü Caddesinde bulunan bir restoranın bacasında çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Alevleri fark eden çalışanlar itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Panik oluştu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, olayda can kaybının ve yaralının bulunmadığı öğrenildi. Alevler restoranda hasara yol açarken kısa süreli panik oluştu.

Polis ekiplerince yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.