Ankara’da okulda bıçaklı kavga! 4 öğrenci yaralandı

Ankara’da okulda bıçaklı kavga! 4 öğrenci yaralandı

Ankara'da bir okulda çıkan kavgada 4 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan bir öğrencin velisi, "Burası bir okul. Okula nasıl bıçak girebilir? Çocuğumun parmaklarında kırık var. Yetkililere sesleniyorum. Bu okulu gözlem altına alın" dedi

Ankara'nın Sincan ilçesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir okulda çıkan kavgada, 4 öğrenci yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

Öğretmenler polise ihbar etti

Olay, Sincan ilçesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir okulda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma sonucunda iki grup arasında çıkan kavgada R.B., E.B., A.T. ve Ş.A.K. yaralandı. Kavgayı gören okuldaki öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenciler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Öğrenci velisinden yetkililere çağrı

Okulda çıkan kavga sonucu yaralanan bir öğrencin velisi yaptığı açıklamada, "Burası bir okul. Okula nasıl bıçak girebilir? Çocuğumun parmaklarında kırık var. Diğer çocukların da vücutlarında morarma ve şişkinlik var. Yetkililere sesleniyorum. Bu okulu gözlem altına alın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.