Ankara'da komşu cinayeti! Hafız Özkan Gökçebay öldü

Ankara'da komşu cinayeti! Hafız Özkan Gökçebay öldü

Ankara'da bir kişi, tartıştığı komşusu Özkan Gökçebay'ı bıçaklayarak öldürdü. Katil U.Y. kısa sürede suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Hafız olduğu öğrenilen ve Özkan Gökçebay'ın ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı

Ankara'da Özkan Gökçebay, tartıştığı komşusu tarafından bıçaklandı. Gökçebay olay yerinde hayatını kaybederken, katili suç aleti bıçakla birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Yayla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, U.Y. isimli şahıs dün akşam komşusu Özkan Gökçebay ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine U.Y., komşusu Gökçebay'ı bıçaklayarak öldürdü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan kısa bir süre sonra zanlıyı suç aleti ile birlikte yakaladı.

Yıldıztepe Kuran Kursu 1991 yılı mezun hafızlarından olduğu öğrenilen Özkan Gökçebay'ın vefatı sevenlerine büyük üzüntü yaşatırken, cenazesi dualarla Ankara Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum