Ankara'da kızı Esmanur Çakmak'ı öldürmekten yargılanan anneden kan donduran ifade

Ankara'da kızı Esmanur Çakmak'ı öldürmekten yargılanan anneden kan donduran ifade

Ankara'da 17 yaşındaki kızı Esmanur Çakmak'ı öldürmekten tutuklanan anne, davanın ilk duruşmasında, "Kriz geçirdim, yemeni ile boğdum" dedi

Ankara'da 17 yaşındaki kızı Esmanur Çakmak'ı öldürmekten tutuklanan anne, açılan davanın ilk duruşmasında, "Kriz geçirdim, yemeni ile boğdum" dedi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 23 Ocak 2022 gecesi kızı Esmanur Çakmak'ı (17) yemeni ile boğarak öldürmekten tutuklanan Hamide Çakmak'ın ilk duruşması Ankara 15. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Hamide Çakmak, kızı Beyzanur Çakmak, eşi Yunus Çakmak ve avukatı katıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "altsoydan çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet talep ettiği Çakmak, "Kızımın sevgilisi vardı. Sürekli benimle kavga edip, evden kaçıyordu. Olay günü odasındaydı, kapı kilitliydi. Yedek anahtarla açtım. Kavga ettik, kriz geçirdim ve yemeni ile boğdum" ifadelerine yer verdi.

Avukat beyanlarının ardından mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 20 Aralık'a erteledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.