Ankara'da kadın cinayeti! 37 yaş küçük eşini kıskançlık yüzünden 7 kurşunla öldürdü

Ankara'da kadın cinayeti! 37 yaş küçük eşini kıskançlık yüzünden 7 kurşunla öldürdü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Muzaffer Ç. ile kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Dilek Ç.'yi iddiaya göre kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada tabanca ile 7 yerinden vurarak öldürdü

Ankara'da kadın cinayeti. Etimesgut ilçesinde yaşayan Muzaffer Ç. ile kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Dilek Ç.'yi iddiaya göre kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonrası tabanca ile 7 yerinden vurdu. Genç kadın hayatını kaybederken, şahıs polisi arayarak kendisini ihbar etti.

Alınan bilgiye göre, Etimesgut Kazım Karabekir Mahallesi'nde dün gece yaşanan olayda, 77 yaşındaki Muzaffer Ç. ile kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Dilek Ç. arasında kıskançlık yüzünden tartışma yaşandı.

Yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Muzaffer Ç. kendisine hakaret ettiğini ve saldırdığını öne sürdüğü eşini tabanca ile 7 yerinden vurarak öldürdü.

Olayın ardından polisi arayan zanlı eşini öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi. Polis ekipleri Muzaffer Ç.yi gözaltına aldı. Polis incelemesinin ardından hayatını kaybeden Dilek Ç.'nin cansız bedeni incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum