Ankara hava durumu tahminleri güncellendi! Başkentte 5 gün boyunca hayat duruyor

Ankara hava durumu tahminleri güncellendi! Başkentte 5 gün boyunca hayat duruyor

Türkiye’de Mart ayı kar yağışıyla geliyor. Bu kış mevsiminde oldukça yağış alan illerden biri olan Ankara, yeni haftanın ortasından itibaren kar yağışıyla tekrar buluşuyor. Ankara hava durumu tahminleri güncellendi ve yayınlandı.

Soğuk bir kış mevsimi geçiren şehirlerden biri olan başkent Ankara hava durumu tahminleri güncellendi. Son durum itibariyle şehir için 5 gün yağış olacağı yönünde tahminler bulunuyor.

Meteoroloji İşleri’nin internet sitesinde yer alan bilgilerde ise 09 Mart Çarşamba günü gün genelinde kar yağışı olacağı tahmini yer aldı.

10 Mart Perşembe, 11 Mart Cuma, 12 Mart Cumartesi ve 13 Mart Pazar günü de yağışların kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

ANKARA VALİLİĞİ UYARILARINI SIRALADI

Ankara Valiliği’nden yapılan uyarılar şu şekilde:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşmesi ve haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 2 ilâ 3 derece dolayında olması beklenmektedir.

ankara-hava-durumu.jpg

Yağışların hafta ortasına kadar aralıklarla yağmur, 09.03.2022 (Çarşamba) günü akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde hafta boyunca aralıklarla etkili olması beklendiğinden hava şartlarının getireceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları mağduriyetler yaşanmaması açısından önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler