Ankara Büyükşehir Belediyesi, Van'da park yaptırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Van'da park yaptırdı

VAN (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, Van'ın Edremit ilçesine park yaptırıldı. "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında Esentepe Mahallesi'nde 3...

VAN (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, Van'ın Edremit ilçesine park yaptırıldı.

"Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında Esentepe Mahallesi'nde 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan park, törenle açıldı.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, parkın Van-Ankara arasında kardeşlik köprüsü kuracağını söyledi.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılmasının ardından ilçe halkının hak ettiği hizmetlere yavaş yavaş kavuştuğunu anlatan Çiçekli, "Park için Ankara Büyükşehir Belediyesine yer gösterdik. Bu mahalle eskiden dağın başında, insanların gelip gitmediği ve bilinmeyen bir yerdi. Yapılan hizmetlerle Edremit'in göz bebeği olacak." dedi.

Nüfusu 120 binden fazla ilçede sorunları çözmek için çalıştıklarını belirten Çiçekli, "Belediyeyi devraldığımızda 8,5 milyon lira borç, ne yapacağını bilmeyen belediye görevlileri ve gözlerinı umutla bizlere dikmiş hizmet bekleyen vatandaşlarımız arasında başlangıç yaptık." diye konuştu.

Oyun grupları, banklar ve kamelyaların bulunduğu parkın açılışına vatandaşlar ilgi gösterdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :