ANFAŞ Genel Müdürü Özer:

ANFAŞ Genel Müdürü Özer:

"28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı 18-21 Ocak 2017'de, 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı da 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde kapılarını Antalya Expo ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine açacak"

KONYA (AA) - Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Genel Müdürü Murat Özer, 28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın 18-21 Ocak 2017'de, 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nın da 15-18 Şubat 2017'de Antalya Expo ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini söyledi.

ANFAŞ tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Basın ve Sektör Buluşması Toplantısı"nın ilki Konya'da gerçekleştirildi.

Özer, bir kafede düzenlenen toplantıda, yenilenen yapısı ile ANFAŞ'ın katılımcılar ve ziyaretçilere 60 bin metrekare sergi alanı, 15 salondan oluşan kongre salonları ve bin 400 araçlık kapalı otoparkı ile hizmet vereceğini söyledi.

Önümüzdeki yıl birçok yeni fuar gerçekleştirileceğini belirten Özer, şunları kaydetti:

"28. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı 'ANFAŞ Hotel Equipment) 18-21 Ocak 2017'de, 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (ANFAŞ Food Product) da 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde kapılarını Antalya Expo ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine açacak. ANFAŞ Hotel Equipment ve ANFAŞ Food Product, kendi sektörlerine ivme kazandıracak. Fuarları, tüm Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, İsrail, İran, Hindistan, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Rusya ve Yunanistan'ın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden yüzlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor."

Özer, fuarların Türkiye Otelciler Federasyonu, Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Akdeniz Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleriyle düzenleneceğini ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :