Anayasa referandumuna doğru

Anayasa referandumuna doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, anayasa değişikliğine ilişkin çalışmalarına 11 Şubat'ta start vereceklerini bildirdi.Şahin, yaptığı...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, anayasa değişikliğine ilişkin çalışmalarına 11 Şubat'ta start vereceklerini bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden sonra terörle etkin bir mücadeleye başlanıldığını kaydetti.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle etkin mücadele yapıldığını aktaran Şahin, "DAEŞ'le olan mücadelemizde şehitlerimiz var şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Türkiye'yi bu terör kıskacından kurtaracağız. ülkemize yönelik terör tehdidi ortadan kalkana kadar terörle mücadelemiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Şahin, anayasa değişikliği çalışmalarına da değinerek, şunları kaydetti:

"Anayasa değişikliği meclisten geçti, Cumhurbaşkanımızın imzasına sunuldu, imzalanıp resmi gazetede yayınlandıktan sonra halk oylaması süreci başlayacak ve milletçe sandık başına gideceğiz. Ülkemiz için hayırlı olan kararı vereceğiz. Bu süreçte herkes gerekli çalışmayı yapacak. Biz de AK Parti olarak bu çalışmalara başladık. 11 Şubat'ta Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantımızda bu işe start vermiş olacağız. Bunun için Maliye Bakanımız Naci Ağbal ilimizde misafirimiz olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :