Anadolu Selçukspor’da Antalya kampı sona erdi

Anadolu Selçukspor’da Antalya kampı sona erdi

Anadolu Selçukspor’da 10 gün süren Antalya kampı sona erdi. Yeşil-beyazlılar bugün kendi tesislerinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek

 

Anadolu Selçukspor’da Antalya kampı sona erdi.  2 Ocak 2019 tarihinden bu yana hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Anadolu Selçukspor, Cumartesi günü öğleden önce yaptığı antrenman ile kamp çalışmalarını tamamladı. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 2. yarının ilk haftasında deplasmanda 20 Ocak Pazar günü Tuzlaspor ile karılaşacak yeşil-beyazlılar, 1 günlük izinin pazartesi günü  Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

OFSPOR’U YENDİ

Anadolu Selçukspor Antalya kampında oynadığı 2. ve son hazırlık maçında Ofspor’u 2-1 mağlup etti. IC Hotels Green Palace sahasında oynanan karşılaşmaya Anadolu Selçukspor; Alp Tutar, Reşo, Ümit, Alpay, Sertan, Recep, Emrecan, Maksut, Yusuf, Ayberk ve Çağatay ilk onbiri ile başladı. Her iki yarıda farklı 11 sahaya süren teknik direktör Alper Avcı tüm oyuncularını görme şansı bulurken, karşılaşmada yeşil-beyazlılar adına golleri Emrecan ve Matsut Taştkıran kaydetti. Anadolu Selçukspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Hollanda Eerste Divisie ligi ekiplerinden Go Ahead Eagles ile 1-1 berabere kalmıştı.
 

Etiketler :