Anadolu Selçukspor için 3 puan tek seçenek

Anadolu Selçukspor için 3 puan tek seçenek

Anadolu Selçukspor yarın Tokatspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlıların umudunu son haftaya taşıması adına kazanmaktan başka çaresi yok

Anadolu Selçukspor, TFF 2. lig Kırmızı Grup 33. haftasında yarın deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak. Tokat Gaziosmanpaşa Stadında  28 Nisan Pazar günü saat 15.30’da başlayacak müsabakada Burak Taşkınsoy düdük çalacak. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Sefa Özcan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erdoğan Özkaya olacak.

DÜN TOKAT’A GİTTİ

Anadolu Selçukspor maç için bir gün  erken gitti. Hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayarak  yeşil-beyazlılar dün Tokat’a hareket etti. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörlerimiz gözetiminde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken dar alanda yapılan pas çalışmalarının ardından 5’2 ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ile tamamlandı.  Antrenmanı Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy ve Asbaşkan Osman Koçak, Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, 2. Başkanı Okay Tınkır, Başkan Yardımcısı Recep Çınar ile birlikte takip etti. 

TOKAT’I YENECEK DURUMDAYIZ

Anadolu Selçukspor teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Bu hafta çok zorlu bir deplasmana gideceğiz. Tokatspor ile artık belki de ligin final maçlarından bir tanesini oynayacağız. Final maçı havasında geçecek. Bizim için artık zor maç, kolay maç kalmadı. Her maçtan puan almamız gerçeği ortada. Tokatspor’u deplasmanda yenebilecek güce sahibiz. Bundan sonra iki maçımız kaldı. Bu iki maçı da kazandığımız zaman ligde kalacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :