Anadolu, gözünü Sivas’a dikti

Anadolu, gözünü Sivas’a dikti

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, Sivas Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönebilmek için çalıştıklarını söyledi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 15. hafta maçında deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Ligde 20 puanla 9. sırada yer alan ve PTT 1.Lig mücadelesine girişen yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısına play-off potasına girmek istiyor. Hafta sonu deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını 2 eksikle sürdürüyor. Ekibimizde, cezalı olan Volkan Koçaloğlu bu hafta forma giyemeyecekken, sakatlığı bulunan Berat’ın son durumu ise Cumartesi günü netlik kazanacak.

HOCA, KALAN 3 MAÇI DÜŞÜNÜYOR
Sivas'ta rakiple birlikte tahminlerine göre hava koşulları ve zeminle de mücadele etmek zorunda kalacaklarını belirten Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, “Cumartesi sabahı yola çıkmayı düşünüyoruz. Maç günü de muhtemelen Sivas'ta kar yağışı bekleniyor. Hazırlıklarımızı buna göre sürdüreceğiz. Ligin ilk yarısını tamamlanmasına sadece üç maç kaldı. Kalan bu üç maçta alabildiğimiz maksimum puanı toplamak için gayret göstereceğiz. Kalan üç maçın ilki olan Sivas Belediyespor karşılaşması bizim için en önemli maç. Bu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Takım kaptanımız Volkan Koçaloğlu sarı kart cezası olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Berat’ın durumu da hafta sonuna kadar netleşir. Biz de bu maçta bazı değişiklikler yapmayı planlıyoruz. Genel anlamda futbolcularımızın durumundan, verilen görevleri yerine getirmelerinden memnunuz. Sadece son paslarda ve son vuruşlarda istenilen düzeyde yeterli olamadık. Daha çok çalışarak eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.