Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Türk Telekom Üst Yöneticisi Doany:- "Halkın en hızlı ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamak için haber ağına bilgi teknolojilerinin etkin kullanımını da ekleyen Anadolu Ajansı, bugün dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır"

ANKARA (AA) - Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, halkın en hızlı ve doğru bilgilendirilmesini sağlamak için haber ağına bilgi teknolojilerinin etkin kullanımını da ekleyen Anadolu Ajansı'nın, bugün dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer aldığını belirtti.

Doany, AA'nın kuruluşunun 97'nci yılı dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı'ya kutlama mesajı gönderdi.

Anadolu Ajansı'nın, Türk ulusunu Kurtuluş Savaşı dönemi boyunca içeride ve dışarıdaki gelişmelerle ilgili en doğru şekilde bilgilendirerek milli mücadelenin başarılı olmasında önemli katkılar sağladığını hatırlatan Doany, Ajansın 15 Temmuz darbe girişimi gibi Türkiye'nin yaşadığı önemli gelişmelerde de tüm yurttaşların hızlı, doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirilmesinde, ülkenin bağımsızlığı ve demokrasisinin güçlenmesinde kritik rol oynadığını kaydetti.

Doany, şu değerlendirmelerde bulundu:

"1920’de Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı, yalnızca Türkiye'deki değil, dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına bugün dünya çapında çok sayıda lokasyonda, birçok dilde haber yayımlamaktadır.

Halkın en hızlı ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamak için haber ağına bilgi teknolojilerinin etkin kullanımını da ekleyen Anadolu Ajansı, bugün dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır. Türkiye’nin iletişim altyapısını sağlayan kurumu olarak 97 yıldır gazetecilik ve habercilik anlayışıyla tüm dünyaya örnek teşkil eden Anadolu Ajansı’nın yönetici ve çalışanlarını tebrik ederiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :