Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sosyal ve Politik Konular Daire Başkanı Hasanov:-"Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 1920'de, zor bir tarihi ortamda kurduğu AA, bugün bölgenin ve dünyanın önde gelen haber kaynaklarından birine dönüştü

BAKÜ (AA) - Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sosyal ve Politik Konular Daire Başkanı Ali Hasanov, Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Hasanov gönderdiği mesajda, kurulduğu günden itibaren Türkiye ile dünya arasında köprü oluşturmayı başaran AA'nın bugün de bu şerefli misyonu devam ettirdiğini vurguladı.

Azerbaycan gerçeklerinin dünyaya ulaştırılmasına, bir zamanlar ülkeye uygulanan enformasyon ablukasının ortadan kaldırılmasına büyük katkı sağlayan, bugün 11 dilde yayın yapan AA ile Azerbaycan Devlet Haber Ajansı (AZERTAC) ve diğer medya kurumları arasındaki verimli işbirliğinden memnuniyet duyduklarını bildiren Hasanov, şöyle devam etti:

"Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 1920'de, zor bir tarihi ortamda kurduğu AA, bugün bölgenin ve dünyanın önde gelen haber kaynaklarından birine dönüştü. AA'nın doğru haber politikası, zengin tecrübesi ve profesyonel ekibiyle her zaman yeniliklere imza atacağından, kardeş Türkiye'nin daha da güçlenmesine daima katkı sağlayacağından eminiz. 97 yaşınız kutlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :