Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Crnadak ile Savunma Bakanı Pendes, AA'nın kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutladı

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek Dışişleri Bakanı İgor Crnadak ile Savunma Bakanı Marina Pendes, Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Dışişleri Bakanı Crnadak, gönderdiği mesajda, AA gibi tarafsız yayın yapan haber ajanslarının varlığının son derece önemli olduğunu belirterek "Bu haber ajanslarının işlevi, Bosna Hersek gibi farklı milletleri içinde barındıran ülkeler için daha da önemli." ifadelerini kullandı.

Bosna Hersek'te beş yıldır Boşnakça, Hırvatça ve Sırpça dillerinde yayın da yapan AA ile ilişkilerinin son derece iyi olduğunu kaydeden Crnadak, AA'nın her zaman doğru ve tarafsız yayın yaptığını ifade etti.

Crnadak mesajında, AA ile karşılıklı iş birliğinin daha nice yıllar devam etmesi temennisinde bulundu.

Savunma Bakanı Pendes de mesajında, bilgi akışını sağlayan medya kanallarının her zaman tarafsız olması gerektiğine işaret ederek tarafsız medyanın, toplumun doğru şekilde bilgilendirilmesine yardımcı olduğunu belirtti.

Doğru ve tarafsız habercilik bakımından AA çalışanları ile mükemmel deneyimlere sahip olduğunu kaydeden Pendes, doğru haberciliğin daha iyi bir geleceğe önemli katkı sağlayabileceğini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler