Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov:- "Medyanın zenginleşmesine sunduğunuz katkı ve profesyonelliğinizle gelecekte de örnek olmaya devam etmenizi diliyorum"

ÜSKÜP (AA) - Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla gönderdiği tebrik mesajında, "Medyanın zenginleşmesine sunduğunuz katkı ve profesyonelliğinizle gelecekte de örnek olmaya devam etmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mesajında, 1920 yılında kurulan AA'nın, modern Türk devletinin temel taşlarından birini temsil ettiğini kaydeden İvanov, AA'nın birkaç kıtadaki temsilcilik ağıyla dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer aldığını ifade etti.

İvanov, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te 2015 yılında açılan bölgesel temsilcilik ve Makedonca yayının da Türkiye ile Makedonya arasındaki samimi dostluk ve karşılıklı desteğin kanıtı olduğunu kaydetti.

Mesajında AA'nın kuruluş yıl dönümünü tebrik eden İvanov, "Medyanın zenginleşmesine sunduğunuz katkı ve profesyonelliğinizle gelecekte de örnek olmaya devam etmenizi diliyorum. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesi dileğiyle." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler