Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Ülkemizin en köklü kuruluşlarından Anadolu Ajansı, kurulduğu günden bu yana milletimizin haklı davasını bütün dünyaya duyurmaya devam ediyor. Zamanla örnek bir kurumsal kimlik kazanan Anadolu Ajansı, bugün itibarıyla bütün mazl

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından Anadolu Ajansı'nın kurulduğu günden bu yana milletin haklı davasını bütün dünyaya duyurmaya devam ettiğini belirterek, "Zamanla örnek bir kurumsal kimlik kazanan Anadolu Ajansı, bugün itibarıyla bütün mazlum coğrafyaların sesi olmuştur." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Ülkemizin en köklü kuruluşlarından Anadolu Ajansı, kurulduğu günden buyana milletimizin haklı davasını bütün dünyaya duyurmaya devam ediyor. Zamanla örnek bir kurumsal kimlik kazanan Anadolu Ajansı, bugün itibarıyla bütün mazlum coğrafyaların sesi olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

AA'nın örnek gazeteciliği ile dünyanın güvenini kazandığının altını çizen Müezzinoğlu, son yıllarda bünyesinde açtığı yeni haber birimleri ve birçok dilde yayın yapıyor olmasının, Ajansı küresel bir iletişim aktörü haline getirdiğini belirtti.

Müezzinoğlu, AA'nın yakın bir gelecekte dünyanın en seçkin ajansları arasında yer alacağına inandığını kaydederek, "Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlar, milletimize iyilik, sağlık ve mutluluk getirecek nice haberlere imza atmalarını temenni ederim." ifadesine yer verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :