Ampute Milli Takım kaptanına coşkulu karşılama

Ampute Milli Takım kaptanına coşkulu karşılama

Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde sevinç gösterileriyle karşılandı - Osman Çakmak: "Bu memlekete bir ayağım değil canım feda olsun"

TOKAT (AA) - Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Zile Kaymakamlığı önünde karşılanan Osman, gözyaşlarına hakim olmadı. Osman, Zile Kaymakamı Adnan Tezcan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Osman, daha sonra Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ile bir araya geldi.

Kaptan Osman, belediyeye gerçekleştirdiği ziyarette protez bacağını çıkararak, "Bu memlekete bir ayağım değil canım feda olsun. Her şeyim feda. Şırnak'ta bir operasyonda mayın patlaması sonucu ayağımı kaybettim. Kader böyleymiş, gazi olduk. Final maçında golü atınca engelimi unuttum." dedi.

Lütfi Vidinel de milli takımın şampiyonluğunun kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Takımımızın kaptanı, hemşehrimiz gazi Osman Çakmak'ın gol atması bizi ayrıca mutlu etti. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Osman, Başkan Vidinel'e milli takım forması hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :