Amerika Türkiye'den korkuyor mu? Bunu da yaptılar

Amerika Türkiye'den korkuyor mu? Bunu da yaptılar

İsrail'in Gazze'deki olaylarına yönelik protestolar sırasında, ABD Adana Konsolosluğu bir sonraki duyuruya kadar halka kapalı olacak.

ABD Diplomatik Temsilciliği Protestoların Etkisi Altında

Gazze'deki olaylara karşı dünya genelinde yükselen tepkiler sırasında, ABD diplomatik misyonları Türkiye'de protesto hedefi haline geldi.

ABD Adana Konsolosluğu, Güvenlik Nedeniyle Kapatıldı

ABD Büyükelçiliği, Adana Konsolosluğu'nun halka kapalı kalacağını ve vatandaşlarına uyarılarda bulundu.

ABD'nin Adana Konsolosluğu, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı düzenlenen gösterilerin etkisi altında kalmaya devam ediyor. ABD Büyükelçiliği, önümüzdeki birkaç hafta boyunca Türkiye genelinde gerçekleşmesi beklenen büyük protestolar nedeniyle Adana Konsolosluğu'nun bir sonraki duyuruya kadar halka kapalı kalacağını duyurdu.

Güvenlik Seviyesi Korkutuyor

Gazze'deki olaylara karşı dünya genelinde artan tepkiler, ABD diplomatik misyonlarını protesto hedefi haline getirirken, ABD vatandaşlarına güvenlik konusunda uyarılarda bulunuldu. Açıklamada, herhangi bir toplantının şiddete dönüşme potansiyeli taşıdığı ve protesto faaliyetlerinin polis varlığının artmasına, yolların kapatılmasına ve trafikte aksamalara neden olabileceği belirtildi.

Randevularını Yeniden Planlamalılar

ABD vatandaşları, Adana Konsolosluğu'nun kapatılması nedeniyle randevularını yeniden planlamaları konusunda uyarıldı. Gazze protestolarının etkisiyle diplomatik temsilciliklerin güvenlik önlemleri artırılmış durumda ve olayların seyrine göre ilerleyen günlerde yeni gelişmeler yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.