Amatör Milli Takım hazırlıklara başladı

Amatör Milli Takım hazırlıklara başladı

UEFA Regions Cup, Amatör Milli Takım hazırlıkları Konya’da başladı. Milli Takım hazırlık maçında Konyaspor U 21 takımını 2-0 yendi

 

UEFA Regions Cup, Amatör Milli Takım hazırlıkları Konya’da başladı. Ankara Bölge Karması’nın oluşmasına katkı anlamında Konya’daki amatör futbolculardan oluşan karma takım Cumhuriyet sahasında Atiker Konyaspor U19-U21 karmasıyla ile karşılaştı. Zeki İyitartar, Sadık Kanat, Fatih Emircan, Eren Özaydemir, Halil Candemir, Muhammet Üzüm, Fatih Güneş, Gökhan Demircan, Buğra Öcalan, Mustafa Güven, Burak Gümüş, Barış Zangaloğlu, Abdülkadir Başçı, Mehmet Akif Kayır, Barışhan Taşar, Emre Çelen, İbrahim Yıldız, Hidayet Ertiftik’ten oluşan Amatör Milli Takım Konya Karması, Buğra Öcalan ve Gökhan Demircan’ın golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

İLGİ YOĞUN OLDU

Konya’da ve ilçelerdeki amatör spor kulüp temsilcilerinin, antrenörlerinin ve çeşitli takımdaki futbolcuların yoğun ilgi gösterdiği etkinliği Ankara Amatör Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fikret Çeliktaş, TFF Tudor Antrenörü Atilla Yüce ile birlikte Konyaspor antrenörleri ve futbolseverler yakından takip etti.  ASKF Konya Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Konya’da amatör spor kulüplerinde oynayan futbolcuların UEFA Regions Cup olarak Avrupa’da mücadele etmeye aday olması ile Konya amatör futbolu ve sporcular adına son derece önemli olan etkinliğin gerçekleşmesinde başta Konyaspor Kulübü ve amatör futbolcularımız olmak üzere gönüllü olarak emek sarfeden herkese teşekkür ederiz” denildi.