Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Bakır:

Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Bakır:

- "Amacımız galibiyet serisi yakalamak ve üzerimizdeki olumsuzlukları atmak. Oynadığımız maçlara baktığımızda, iyi mücadele ediyoruz ancak final bölümünü yapamıyoruz"


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun yardımcı antrenörü Muhammet Bakır, "Amacımız galibiyet serisi yakalamak ve üzerimizdeki olumsuzlukları atmak. Oynadığımız maçlara baktığımızda, iyi mücadele ediyoruz ancak final bölümünü yapamıyoruz." dedi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen iki haftalık aradan sonra Nilüfer Belediyespor maçı lige geri döneceklerini belirtti.

Lig başından itibaren oynadıkları 6 karşılaşmadan sadece bir galibiyet alabildiklerine dikkati çeken Bakır, "Lig sıralamasındaki yerimiz gerçek yerimiz değil. Her zaman söylediğimiz gibi, takımımız kaliteli oyunculardan kurulu. Amacımız galibiyet serisi yakalamak ve üzerimizdeki olumsuzlukları atmak. Oynadığımız maçlara baktığımızda, iyi mücadele ediyoruz ancak final bölümünü yapamıyoruz." diye konuştu.

Ligde verilen arada oyuncuların hem fiziki hem de zihinsel olarak dinlendiklerini dile getiren Bakır, şunları kaydetti:

"Hafta sonu sahamızda ligin ekol takımlarından Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımız bu zorlu mücadeleden galip gelmek üzerine yaptık. Nilüfer Belediyespor maçını kazanarak bir hafta sonra oynayacağımız Challenge Kupası 3. tur maçında Riviera-SSSH-2 karşılaşmasına moralli çıkmak istiyoruz. Tüm spor dallarında olduğu gibi hentbolda da bir gerçek vardır, o da hiçbir maç oynamadan, mücadele etmeden kazanılmaz veya kaybedilmez. Biz galip gelmek için elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Bu zorlu maçlarda da yine taraftarımızı bizi destek olmaya davet ediyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :