Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Yazıklar olsun

Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Yazıklar olsun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Türk, Kürt ve Alevi vatandaşların birlikte olduğunu vurgulayarak, vatanı bölmeye çalışanları kınadı ve Ankara'da CHP ve DEM Partisi ittifakı olduğunu belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ankara'da gerçekleştirilen "Türkiye Yüzyılında: Başkentin Güçlü Kadınları" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'de kadınlara verilen değerin arttığını belirtti. Göktaş, AK Parti döneminde kadınlara yönelik en fazla değerin verildiğini ifade ederek, son 22 yılda kadınlara yönelik birçok önemli adımın atıldığını dile getirdi. Bu süreçte kadın istihdamının arttığını ve mecliste kadın milletvekili oranının yüzde 20'ye yükseldiğini vurguladı.

Kadınlara yönelik desteklerin sadece siyasi alanda değil, ekonomik ve sosyal alanda da devam ettiğini belirten Bakan Göktaş, yeni iş imkanlarının ve girişimciliğin desteklenmeye devam edeceğini vurguladı. Bununla birlikte, kadınların iş ve ev arasında tercih yapmak zorunda kalmamaları için mahalle tipi kreş modelinin yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekti.

Diğer yandan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'da CHP ve DEM Partisi ittifakı olduğunu belirtti. Altınok, Türk, Kürt ve Alevi vatandaşların birlikte olduğunu vurgulayarak, vatanı bölmeye çalışanları kınadı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının PKK'yla iş birliği yaptığını iddia etti.

Sonuç olarak, Türkiye'de kadın istihdamı ve siyasi katılımında yaşanan artışlar, siyasetçilerin ve kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Yazıklar olsun

Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Yazıklar olsun

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.