Aldığınız ürün gerçek olmayabilir! Dünyaca ünlü markanın sahtesini yapmışlar

Aldığınız ürün gerçek olmayabilir! Dünyaca ünlü markanın sahtesini yapmışlar

Esenyurt ve Bağcılar'da Gerçekleşen Baskınla 150 Milyon Liralık Sahte Saç Boyası Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Amirliği'ne bağlı Yolsuzluk Büro ekipleri, Esenyurt ve Bağcılar bölgelerinde aynı anda düzenlenen operasyonla sahte saç boyası imalathanesine karşı büyük bir adım attı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, dünya genelinde ün kazanmış markaların sahte üretimini yapan bu imalathaneye karşı etkili bir baskın gerçekleştirdi.

Şirket Yetkilisi Gözaltına Alındı, Suç Kayıtları Ortaya Çıktı

Operasyon sonucunda piyasa değeri yaklaşık 150 milyon lira olan tam 645 bin 028 adet saç boyası tüpü ele geçirildi. Ayrıca, şirketin yetkilisi olduğu belirlenen bir kişi de gözaltına alındı. Şirket sahiplerinin daha önce benzer suçlardan kayıtları olduğu ve suçtan kaçınmak için şirketlerini akrabalarına kaydettikleri de açığa çıktı.

Ele geçirilen sahte saç boyalarının bugün ve yarın piyasaya sürüleceği bildirildi. Bu operasyon, sahte ürünlerin üretim ve satışına karşı mücadeleyi sürdüren polis ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.