Albayrak:İt ürür kervan yürür

Albayrak:İt ürür kervan yürür

Albayrak:İt ürür kervan yürür...

Birilerinin son günlerde akan kanı gördükçe zevkten kudurduğunu, ama AK Parti’nin bütün tahrik, provokasyon ve sabotajlara rağmen, Çözüm Süreci’ni devam ettirme noktasında kararlılığını bir defa daha gösterdiğini belirten Hakan Albayrak, “İt ürür, kervan yürür” diyerek yazıyor.

(...) HDP’li Hatip Dicle, Fethullah Gülen’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki çözüm taraftarlarının itibarsızlaştırılmasına ilişkin talimat verdiği bir ses kaydı dinlediğini iddia ediyor.

Gerçekten varsa öyle bir ses kaydı, biz de dinlemek isteriz.

Yok ise “Güneydeki sevdiğim komşu” dediği İsrail’in dümen suyunda giderek, barışta ısrar eden PKK lideri Abdullah Öcalan’ı “yandaş” diye güya aşağılayan ve barış karşıtı PKK’lıların yakında Öcalan’a isyan ederek ortalığı yeniden kan gölüne çevireceğini müjdeleyen(!) zatın -neydi adı?- ses kaydıyla idare ederiz.

Şu son günlerde akan kanı gördükçe zevkten kudurmuştur herhal.

“Yandaş” Öcalan’ın sağduyu çağrısını duyunca da öfkeden kudurmuştur.

(...) Ortalık yangın yeri, ama karşılaştıkları her meydan okumada elleri ayaklarına dolanan hükümetler yok artık; AK Parti hükümeti bütün tahrik, provokasyon ve sabotajlara rağmen, çizdiği çözüm rotasında kararlılıkla yürümeye devam ediyor.

“Silahlara veda” sürecinin nasıl işleyeceği de netleşmiş.

İt ürür, kervan yürür.

Önceki ve Sonraki Haberler