Alanyaspor Başakşehir'le berabere kaldı durum Konyaspor'a yaradı: Hem Ömer Ali yok hem puan farkı korundu

Alanyaspor Başakşehir'le berabere kaldı durum Konyaspor'a yaradı: Hem Ömer Ali yok hem puan farkı korundu

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün Trabzonspor'un Malatya karşısında kazanmasının ardından bugün de Alanyaspor, Başakşehir'le berabere kaldı. Bu durum da Konyaspor'a yaradı.

İlk devresi heyecan içinde geçen ve hakem kararlarının VAR sistemine rağmen tartışılmaya devam edildiği Süper Lig'de maçlar oynanmaya devam ediyor.

Dün Trabzonspor'un Malatyaspor'u yendiği maçın ardından bugün de mücadeleler heyecan içinde geçti. Üst sıralara oynayan Başakşehir, Alanyaspor'la berabere kalarak yarışta önemli bir kayıp yaşadı.

KIRMIZI KARTLAR

41'inci dakikada ilginç bir pozisyonun yaşandığı mücadelede Ömer Ali Şahiner kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu pozisyonda hakemin VAR'a gitmemesi ise tartışmaları alevlendirdi.

Alanyaspor'da ise Umut Güneş 55'te kırmızı kart gören isim oldu. Ömer Ali Şahiner, önümüzdeki hafta Konyaspor'a karşı mücadele edemeyecek.

Bunun yanı sıra Başakşehir, aldığı bu beraberlikle puanını 34'e çıkardı. Konyaspor'la maç fazlasına rağmen puan farkı 4 olan Başakşehir'in bu kaybı da yeşil beyazlılara yaramış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.