Akşehirspor’da transferde hareketli günler

Akşehirspor’da transferde hareketli günler

BAL’da 2. devre ligde kalabilme adına Ereğlispor’la büyük bir yarışa girecek Akşehirspor’da transferde hareketli günler yaşanıyor

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor kadrosunu 2 oyuncuyla güçlendirdi. Kırmızı-beyazlılar, Gana Süper Lig takımı Hasaacas FC’den forvet oyuncusu Richmond Poku ve Moritanya Süper Ligi’nden orta saha oyuncusu Tenneson Opoku ile analaşmaya vardı.

BURAK ÇINAR YENİDEN AKŞEHİRSPOR’DA

Ligde 2 yarıda Ereğlispor’la ciddi bir mücadele içerisine girecek Akşehirspor’un diğer  transferler için de çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlıların, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında forma giyen eski oyuncusu Burak Çınar ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi.

BATUHAN YOKUŞ AYRILDI

Devre arasında ilk olarak Gökhan Erol, Kemal Aydın Erdem, Erkan Gazioğlu, Fatih Ankan, Muhammet Çetin Polat’la yollarını ayıran Akşehirspor’da yolların ayrıldığı bir diğer isim ise Batuhan Yokuş oldu. Kırmızı-beyazlılar 23 yaşındaki forvet oyuncusuyla yolların ayrıldığını duyurdu.

FERDİ KÖSEM DE  VEDA ETTİ

Akşehirspor’da Ferdi Kösem de kulüple yollarını ayırdığını açıkladı. Ferdioviç lakaplı 33 yaşındaki tecrübeli isim ailevi nedenlerden dolayı kırmızı-beyazlılarla yolarını ayırdığını belirterek kendisine destek verenlere teşekkür