Akşehirspor hazırlık maçında galip

Akşehirspor hazırlık maçında galip

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta ilk devreyi 2. sırada bitiren ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Akşehirspor’da devre arası hazırlıklarını Antalya’daki kampta sürdürüyor

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta ilk devreyi 2. sırada bitiren ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Akşehirspor’da devre arası hazırlıklarını Antalya’daki kampta sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, Antalya kampında Yeni Malatyaspor U21 takımıyla hazırlık maçı oynadı. Akşehirspor Starlight Otel Sahasında oynanan maçı; Kerim Aksakal, İsmail Patla ver Kerim Aksakal’ın golleriyle 3-0 kazandı. Akşehirspor, Antalya kampının ikinci hazırlık maçında bugün Bölgesel Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

ferhat-guclu.jpg

FERHAT GÜÇLÜ AKŞEHİRSPOR’DA

Akşehirspor’da transfer çalışmaları da  sürüyor. Kırmızı-beyazlılar, 31 yaşındaki kanat oyuncusu Ferhat Güçlü’yü kadrosuna kattı. Futbol hayatına Petrolofisi Spor Kulübü ile başlayan Ferhat Güçlü, daha sonra Osmanlıspor, Keçiören Sportif, Manavgatspor , Hacettepe, Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor formalarını terletti. Tecrübeli futbolcu ligin ilk yarısında ise Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta yer alan Dersim 62 Spor forması giydi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM
Ferhat Güçlü imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, “Akşehirspor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu bilerek geldim ve şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım. Sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Devre arasında Ayhan Altınay  ve Umut Gedik’le  yollarını kırmızı-beyazlılar Adana Demirspor’dan orta saha oyuncusu Şamil Ünal ve  Iğdır Esspor’da forma giyen stoper Kubilay Yıldırım'ı kadrosuna katmıştı.

Etiketler :