Akşehir'de öğretmenler için coşkulu program

Akşehir'de öğretmenler için coşkulu program

24 Kasım Öğretmenler Günü, Akşehir'de düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunma, kültür merkezindeki özel program, ödül törenleri ve hediyelerle dolu gün, ilçede büyük bir katılımla geçti.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen program büyük bir coşku içinde gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu ve öğretmenler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak günün önemine vurgu yaptılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan tören, anlamlı bir şekilde sona erdi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen özel program, Akşehir Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlandı. Programa, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, kamu kurum müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Öğretmenler Günü mesajı okundu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi.

Program kapsamında, okul anasınıfı öğrencilerinin gösterisi, öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan "Ben Öğretmenim" isimli gösteri, Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni, emekli olan öğretmenlere plaket ve belge takdimi, yarışmalarda derece yapan öğretmenlere hediye takdimi gibi çeşitli etkinlikler yer aldı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm öğretmenlere farkındalık oluşturmak adına hediye takdim etti. Hediyelerin sembolik olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu'na verilmesi, günün anlamını pekiştirdi. Akşehir, bu özel günü dolu dolu etkinliklerle geçirerek öğretmenlere duyulan saygı ve sevgiyi bir kez daha vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.