Akşehir'de 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Akşehir'de 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan uyuşturucu tacirleriyle mücadelesini sürdürüyor. Yapılan üç ayrı operasyonda toplamda 5 kişi gözaltına alındı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

İlk operasyonda, Yeni Mahalle'de şüphe üzerine durdurulan G.Y.P. ve O.G. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, 1 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Diğer bir operasyonda, narkotik ekipleri A.Y. isimli şüphelinin evinde yaptığı aramada, 110 adet uyuşturucu hap buldu. Gözaltına alınan A.Y. hakkında da "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Son operasyon ise, Konya plakalı bir araçta uyuşturucu madde olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine gerçekleştirildi. Araçta bulunan O.E. ve E.U. gözaltına alınırken, yapılan aramada 24 adet uyuşturucu hap, 3 içimlik LSD (kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid) ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Polis ekipleri, şüpheliler O.E. ile E.U. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" ile "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem yaparak adli makamlara sevk etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.