Akşehir Belediyesi yaz spor okulları, kapanış töreni ile son buldu

Akşehir Belediyesi yaz spor okulları, kapanış töreni ile son buldu

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla açılan yaz spor okulları, yapılan kapanış töreniyle son buldu.Bu...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla açılan yaz spor okulları, yapılan kapanış töreniyle son buldu.

Bu yıl ilçe müftülüğünün katkılarıyla kurslara katılan öğrencilere yüzme, basketbol ve futbol dallarında spor eğitiminin yanı sıra dini bilgiler de verildi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Aqua Park Tesisleri'ndeki törende yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Çocuklara spor yaptırırken beraberinde dini eğitim almalarını da sağlayacaklarını belirten Akkaya, şunları kaydetti:

"Yaz spor okullarımızda yüzmede 60, futbolda 120, basketbolda 55 olmak üzere toplam 3 dalda 235 çocuğumuz spor yaparak eğitim aldı. Ben çocuklarımıza bu üç spor dalda eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Biz bundan sonra Türk gençliği olarak, hem sporda hem kültürde hem din eğitiminde yani her alanda kendimizi göstereceğiz, kendimize güveneceğiz ve geleceğimize umutla bakacağız."

Konuşmaların ardından spor ve din eğitimi veren hocalar tarafından yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, Akşehir Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı