Aksaray-Ankara yolunda işçi servisi ile kamyonet çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Aksaray-Ankara yolunda işçi servisi ile kamyonet çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Aksaray-Ankara Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan büyükbaş hayvan yüklü kamyonet ile bir servis minibüsü çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi yaralandı.

Aksaray-Ankara Karayolu üzerinde yaşanan trajik bir trafik kazası, 2 kişinin hayatını kaybetmesine ve 19 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Aksaray'ın Yeni Mahalle Kavşağı'nda meydana geldi.

c2.jpg

İKİ ARAÇ DA ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Saat 08.30 sıralarında gerçekleşen kaza, Erol Ö. (27) yönetimindeki 68 HL 950 plakalı büyükbaş hayvan yüklü kamyonet ile Fahrettin Ö. (55) idaresindeki 68 S 0432 plakalı servis minibüsünün kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da şarampole savruldu ve büyük hasar gördü.

c3.jpg

İKİ MESAİ ARKADAŞI HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören diğer sürücülerin hızla haber vermesi üzerine, olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), itfaiye, polis ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Kazada servis minibüsünün içinde sıkışan yaralılar, olay yerinde kurtarıldı ve ilk müdahaleleri burada yapıldı.

c1.jpg Ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine sevk edilen yaralılardan maalesef Bahtiyar Görgülü olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı servis minibüsünde bulunan mesai arkadaşı Memduha Kılıç ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

c4.jpg

YARALANANLAR TEDAVİ ALTINA ALINDI, 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Kazada sürücülerle birlikte yaralanan toplam 19 kişi, hastanede tedavi altına alındı. Ancak, bu trajik kaza sonucunda birçok büyükbaş hayvan da telef oldu ve yaralanan 3 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

c5.jpg

Kaza sonrasında polisin yaptığı incelemeler sonucunda, hayvan yüklü kamyonetin kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.

c6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.