Akıncı Üssü davası

Akıncı Üssü davası

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran:- "Davayı yakından takip ediyoruz. 15 Temmuz'da vatanımıza, bayrağımıza, devletimize kastedenlerin karşısında tereddüt etmeden şehadete yürüyen bu millet, şimdi büyük bir vakarla adaletin tecelli etmesini bekliyor. Milleti

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Akıncı Üssü davasını yakından takip ettiklerini belirterek, "15 Temmuz'da vatanımıza, bayrağımıza, devletimize kastedenlerin karşısında tereddüt etmeden şehadete yürüyen bu millet, şimdi büyük bir vakarla adaletin tecelli etmesini bekliyor. Milletimiz devletine de adalete de güveniyor." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran ve beraberindeki heyet Akıncı Üssü davası duruşmalarının devam ettiği Sincan Ceza ve İnfaz Kurumları kampüsünde "15 Temmuz Adalet Nöbeti" tutan şehit yakınları ve gazilere destek ziyareti gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Baran, söz konusu davayı yakından takip ettiklerini belirtti. Darbe girişimiyle tüm ülkenin maddi ve manevi zarar gördüğünü kaydeden Baran, "15 Temmuz'da vatanımıza, bayrağımıza, devletimize kastedenlerin karşısında tereddüt etmeden şehadete yürüyen bu millet şimdi büyük bir vakarla adaletin tecelli etmesini bekliyor. Milletimiz devletine de adalete de güveniyor." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, dava süreçleriyle ilgili şunları kaydetti :

"Birileri kasıtlı olarak yargılama sürecini gölgelemeye çalışıyor. Milletimizin sabrını taşıracak provokasyonları kıyafet üzerinden, mahkemelerdeki ifadeler üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Bunların önüne geçmek için atılan tüm adımları destekliyoruz. Devletimiz ve milletimiz kenetlenmiş şekilde tüm bu hain planları boşa çıkaracak. Biz Ankara’nın ticaret erbabı olarak bu süreçte devletimizin ve milletimizin yanında ekonomik cephede teyakkuzdayız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :