Akbank Mobil'den Yeni Nesil Para Transferi Deneyimi: 'Ödeme İste'

Akbank Mobil'den Yeni Nesil Para Transferi Deneyimi: 'Ödeme İste'

Akbank, "Ödeme İste" özelliği ile kullanıcılarına sade, kolay ve güvenilir para transferi deneyimi sunuyor.

Akbank, Mobil Bankacılık uygulamasına eklediği "Ödeme İste" özelliği ile müşterilerine yeni nesil bir para transferi deneyimi sunuyor. Bu özellik, kullanıcıların kolayca para transferi isteklerini iletebilmelerini ve gelen ödeme taleplerine hızlıca yanıt vermelerini sağlıyor.

Akbank, Mobil Bankacılıkta Yenilikçi Adımlar Atıyor

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, "Ödeme İste" özelliği ile bankacılık sektörünün yapılan düzenlemeler ve dijital gelişmelerle birlikte yeni bir çehre kazandığını belirtti. Yüce, bankanın uzun yıllardır yatırım yaptığı yeni nesil teknolojilerle müşterilerine ilkleri sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Ödeme İste" Özelliği İle Para Transferi Artık Daha Hızlı ve Kolay

"Ödeme İste" özelliği, Akbank Mobil'in kullanıcı dostu ara yüzü üzerinden rahatlıkla yönetilebiliyor. Akbanklılar, istedikleri zaman münferit veya düzenli ödemeler için talep oluşturup ilgili kişilerle paylaşabiliyor. Kayıtlı kişi listesinden talep oluşturma özelliği sayesinde, ödeme talep edilecek kişi bilgilerini girmeden hızlı ve kolay bir şekilde talep oluşturulabiliyor. Gelen ödemeler akıllı menü sayesinde ödeme takviminde görülebiliyor ve tüm para transferleri hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Akbank, Müşterilerine Kolaylık Sağlayan "Ödeme İste" Özelliğini Tanıttı

Yapılan açıklamaya göre, "Ödeme İste" özelliği, Akbanklılara para transferi konusunda alternatif ve yenilikçi bir yöntem sunuyor. Bu özellikle, müşterilere para taleplerini ileme, ödeme yapma ve nakit akışını yönetme konusunda pratik bir araç sağlamaktadır.

Akbank Mobil'den Yeni Nesil Para Transferi Deneyimi: 'Ödeme İste'

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.