Akaryakıt sektöründen Petroleum İstanbul 2017 Fuarı'na destek

Akaryakıt sektöründen Petroleum İstanbul 2017 Fuarı'na destek

PÜİS Genel Başkanı Okumuş:- "(Petroleum İstanbul 2017 Fuarı ) Fuarın sektörün tamamına katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah iyi bir katılım ve enerjiyle güzel bir fuar geçiririz"- TABGİS Genel Başkanı Zülfikar:- "Fuar sektördeki yeniliklerin payla

İSTANBUL (AA) - Petrol Ürünleri İşveren Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Petroleum İstanbul 2017 Fuarına ilişkin, "Bu fuarın sektörün tamamına katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah iyi bir katılım ve enerjiyle güzel bir fuar geçiririz." dedi.

Akaryakıt ve LPG sektör temsilcileri tarafından Petroleum İstanbul 2017 Fuarı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Okumuş, bu yıl fuar kapsamında düzenlenecek 13. Uluslararası Petrol, LPG, Madeniz Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı'nın sektör açısından önemli bir etkinlik olacağını söyledi.

Okumuş, bu yıl PÜİS'in 50'nci kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını belirterek, "50'inci yıla yakışır şekilde yeniden bir yapılanma içindeyiz. Gençlik Kolları Teşkilatı oluşturmaya başladık. Gençlik kollarımızla ilk defa bu fuarda buluşacağız. Tanıtım ve yol haritamızı fuarda paylaşacağız. Bu fuarın, sektörün tamamına katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah iyi bir katılım ve enerjiyle güzel bir fuar geçiririz." diye konuştu.

Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar da fuarın sektördeki yeniliklerin paylaşılması ve sorunların aşılması adına önemli bir buluşma yeri olduğuna dikkati çekti.

Zülfikar, fuarın çeşitli kesimlerden enerji sektörü temsilcileriyle basın mensuplarını bir araya getireceğini belirterek, "İnşallah iyi bir fuar olacak ve sektör buluşacak. Bu fuarda yenilikleri bir arada görme imkanımız olacak." dedi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde dört gün sürecek fuara yaklaşık 50 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :