AK Parti'nin Nevşehir mitingi

AK Parti'nin Nevşehir mitingi

Kalkınma Bakanı Elvan: - "İçeride ve dışarıda önemli düşmanlarımızın olduğunu, Türkiye'nin gelişmesinden, kalkınmasından ve büyümesinden rahatsız olanların olduğunu biliyorsunuz. Allah'ın izniyle demokrasimiz için bu ülkenin daha hızlı gelişmesi, daha hız

NEVŞEHİR (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "İçeride ve dışarıda önemli düşmanlarımızın olduğunu, Türkiye'nin gelişmesinden, kalkınmasından ve büyümesinden rahatsız olanların olduğunu biliyorsunuz. Allah'ın izniyle demokrasimiz için bu ülkenin daha hızlı gelişmesi, daha hızlı büyümesi, daha hızlı kalkınması için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz." dedi.

Elvan, partisi tarafından Nevşehir'de Diriliş Meydanı’nda düzenlenen mitingde, AK Parti'nin 2002'de meşakkatli ve önünde büyük engeller olan bir yola çıktığını belirtti.

Milli iradeyi tesis etmek için yola çıktıklarını aktaran Elvan, "Devlet ile milleti bütünleştirmek, kaynaştırmak için yola çıkıyoruz, dedik. Allah'a çok şükür 14-15 yıllık süreçte çok önemli gelişmeler sağladık." dedi.

Nevşehirlilerin 2002'den bugüne AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a güçlü bir destek verdiğini dile getiren Bakan Elvan, şöyle devam etti:

"Hep arkamızda oldunuz, siz bize güç verdiniz. Cumhurbaşkanımızın kararlı ve dik duruşuyla ülkemizi büyük ve önemli bir mesafeye getirdik, hem gelişme açısından hem kalkınma açısından büyük ilerlemeler kaydettik. Bu dönemde önemli bir süreci yaşıyoruz, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İçeride ve dışarıda önemli düşmanlarımızın olduğunu, Türkiye'nin gelişmesinden, kalkınmasından ve büyümesinden rahatsız olanların olduğunu biliyorsunuz. Allah'ın izniyle demokrasimiz için bu ülkenin daha hızlı gelişmesi, daha hızlı büyümesi, daha hızlı kalkınması için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah, 16 Nisan'da Türkiyemizin önünü daha da açacağız, ülkemiz daha da hızlı büyüyecek, daha da hızlı kalkınacak. Artık o engelli koşuyu bir tarafa bırakacağız, o engelleri önümüzden kaldıracağız. Türkiye'nin gelişmesi, kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Siz bizlere bugüne kadar büyük destek verdiniz, bundan sonraki süreçte de inşallah bu desteğinizi sürdüreceksiniz."

- "Milletimizin geleceğinin seçimi var"

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun da Nevşehir'in tarih, turizm ve tarım şehri olduğunu ifade etti.

Çok önemli ve tarihi günlerden geçildiğine dikkati çeken Sorgun, "16 Nisan'da milletvekili seçimi yok, belediye başkanı seçimi yok, muhtar seçimi yok ama 16 Nisan'da milletimizin geleceğinin seçimi var." dedi.

Sorgun, milletin geleceği, gençlerin temsili, güçlü yönetim ve güçlü meclis için vatandaşlara "evet" oyu çağrısında bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler