AK Parti'den "Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" toplantısı

AK Parti'den "Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" toplantısı

AK Parti Ankara Milletvekili Yılmaz: - "AK Parti'yi 7 Haziran seçimlerinden sonra köşeye sıkıştırmaya çalışanlar, HDP ile ortak seçim hükümeti kurmaya zorlayanların bu hesapları, Tuğrul Türkeş'in AK Parti'den gelen kabinede görev alma teklifiyle bozuldu"

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, "AK Parti'yi 7 Haziran seçimlerinden sonra köşeye sıkıştırmaya çalışanlar, HDP ile ortak seçim hükümeti kuramaya zorlayanların bu hesapları, Tuğrul Türkeş'in AK Parti'den gelen kabinede görev alma teklifiyle bozuldu" dedi.

Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir dava, ülke ve ümmet meselesi için hizmet ettiğini söyledi.

Ülkeyi hak ettiği yere getirmeyi hedeflediklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bugün Türkiye'de başörtüsü meselesi, İmam Hatip meselesi, Kur'an kursu meselesi çözülmüşse, kişi başına düşen milli gelir 2 bin dolarlardan 10 bin dolarlara çıkmışsa, bugün Türkiye, dünyadaki mazlumlara yardım edebilecek noktaya gelmişse işte bütün bunlarda hepinizin emeği var. Allah hepinizden razı olsun. Siz bir ve beraber olduğunuz müddetçe Allah'ın izniyle sizin her dediğiniz yapılıp, her istediğiniz gerçekleşir. AK Parti'yi 7 Haziran seçimlerinden sonra köşeye sıkıştırmaya çalışanlar, HDP ile ortak seçim hükümeti kuramaya zorlayanların bu hesapları, Tuğrul Türkeş'in AK Parti'den gelen kabinede görev alma teklifiyle bozuldu. Bizim sıramız önemli değil, önemli olan AK Parti'nin kazanması ve ülkemizin kazanmasıdır. Tuğrul Türkeş'in AK Parti'ye geçmesi çok iyi oldu."

Toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile bugüne kadar parti yönetiminde görev alan kişiler de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı