AK Parti'de istifalar sürüyor

AK Parti'de istifalar sürüyor

Kongre öncesi AK Parti'de istifalar sürüyor. Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür görevinden istifa etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çalapkulu, "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimin bundan sonra bana vereceği resmi veya gayri resmi tüm görevleri bir emir addederek yerine getireceğimi de buradan belirtmek istiyorum" dedi. AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu kişisel Facebook hesabında görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

"31 Ocak 2015 tarihinde yapılan 5. olağan kongre ile başladığım Ak Parti Siirt İl Başkanlığı görevimle alakalı olarak 7. olağan kongre sürecinde göreve devam etmeme düşüncemi Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e iletmiştim. Bundan sonraki sürecin daha sağlıklı yürütülmesi ve bu makama ve davamıza uygun bir arkadaşla 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde girebilmemiz için 1747 gündür büyük bir şeref ve gururla yürüttüğüm AK Parti Siirt İl Başkanlığı görevimden bugün itibarı ile ayrılıyorum.

 

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz görevinden istifa etti.

Edinilen bilgiye göre, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz yıllardan beridir yürüttüğü Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etti.

Edinilen bilgiye göre, Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz yıllardan beridir yürüttüğü Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etti. İstifa gerekçesi olarak, 2020 yılı Haziran-Temmuz ayında yapılacak olan Ak Parti kongresinde aday olmayı düşünmediği için istifa ettiği öğrenildi.

AK Parti'de daha önce de; AK Parti Manisa İl Başkanı Berk MersinliAK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal istifa etmişti.

Etiketler :