AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan:

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan:

"Hamamyolu Projesi, Odunpazarı Belediyesinin 4 yıl boyunca yaptığı tek iştir ve görülüyor ki eline yüzüne bulaştırmıştır"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Hamamyolu Projesi Odunpazarı Belediyesinin 4 yıl boyunca yaptığı tek iştir ve görülüyor ki eline yüzüne bulaştırmıştır." ifadelerini kullandı.

AK Partili Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirmeye çalıştığı Hamamyolu projesi hakkında bugüne kadar fazla konuşmamaya dikkat ettiğini belirterek, temel bir iki konudaki itirazına rağmen projenin tamamlanmasını beklediğini kaydetti.

Skandallarla dolu proje sürecinin ve çıkan ürünün kötülüğü bir yana, halkın genelinin beğenmediği projeyi beğeniliyormuş gibi gösterme çabalarının artık tehdit ve şantaja dönüştüğünü belirten Doğan, şunları söyledi:

- Esnaf sıkıntılı

"Hamamyolu Projesi ile ilgili son günlerde bize kadar ulaşan sıkıntılar öyle ayyuka ulaşmış durumda ki işler birilerinin 'dur' deme durumuna kadar ulaştı. Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu Projesi'nin herkes tarafından beğenildiği algısını oluşturmak için baskılarını öyle bir seviyeye ulaştırdı ki insan hayretler içinde kalıyor. Hamamyolu'ndaki esnafımız önce telefonla aranarak, 'Başkanımız dükkanınızın önündeki işgaliyenin kaldırılmasını istiyor' deniliyor, ardından da kendilerine yakın gazeteciler tarafından aranan esnaf, 'Eğer, (Biz bu projeye baştan karşıydık, ancak şimdi çok beğeniyoruz) derseniz, işgaliye konusunda biz başkanı ikna ederiz. Sizinle bir röportaj yapalım, bunları söyleyin' teklifleriyle karşılaşıyor.

Bu açık bir komplodur, algı operasyonudur, daha kötüsü tehdit ve şantajdır. Buna müsaade etmemiz imkansızdır. Bu saatten sonra Hamamyolu'nda ya bütün esnafa işgaliye izni verilmelidir. Hamamyolu Projesi ile ilgili algı operasyonundan vazgeçilmelidir. Hamamyolu Projesi Odunpazarı Belediyesinin 4 yıl boyunca yaptığı tek iştir ve görülüyor ki eline yüzüne bulaştırmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :