AK Parti Karatay'dan Konya Yenikent, Hayıroğlu ve Ovakavağı'na yerleşen depremzede ailelere ziyaret

AK Parti Karatay'dan Konya Yenikent, Hayıroğlu ve Ovakavağı'na yerleşen depremzede ailelere ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve beraberindeki heyet Konya'nın Karatay İlçesi’nin başta Yenikent, Hayıroğlu ve Ovakavağı mahalleri olmak üzere merkezden uzak mahallerine yerleşen ailelere ziyaretlerde bulundu

Konya Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından seferber oldu. Çok sayıda depremzede ailenin geldiği kentte belediyeler, STK'lar vatandaşlar ile siyasi partiler misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için çaba harcıyor.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya IŞIK ile 6 Şubat’ta yaşanan depremler sonrasında deprem illerinden Karatay ilçesine gelen depremzede ailelere ziyaretler gerçekleştirdi.

karatay.jpg

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve beraberindeki heyet Karatay İlçesi’nin başta Yenikent, Hayıroğlu ve Ovakavağı mahalleri olmak üzere merkezden uzak mahallerine yerleşen ailelere ziyaretler gerçekleştirdiler.

karataydeprem.jpg

Yapılan ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Ülkemiz çok büyük bir deprem ile karşı karşıya kaldı. 11 İlimizi etkileyen depremlerin ilk anından itibaren hem hükûmetimiz hem de vatandaşlarımız ile büyük bir seferberlik göstererek yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Depremin ilk gününde deprem bölgelerimize vatandaşlarımızın destekleri ile AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı olarak yardım tırları gönderdik. Sonrasında deprem bölgelerine ziyaretlerde bulunduk. Şimdi de ilçemize ve şehrimize gelen ailelerimize sahip çıkmak için sahadayız. İlçemizin tüm mahallelerinde de hemşehrilerimiz evlerini şehrimize gelen ailelerimize açtılar. Devletimizin ve milletimizin büyüklüğüne güvenerek tüm yaraların en kısa zamanda sarılacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

karataydepremzedeler.jpg

karataydepremzede.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.