AK Parti İlçe Teşkilatından incelemeler

AK Parti İlçe Teşkilatından incelemeler

YOZGAT (AA) - AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Atila Yusuf Kenan Şahin ve teşkilat yönetimi Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yükseokulu ile yurt inşaatını...

YOZGAT (AA) - AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Atila Yusuf Kenan Şahin ve teşkilat yönetimi Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yükseokulu ile yurt inşaatını inceledi.

Başkan Şahin ile partililer inşatları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun Resmi Gazete’de yayımlanarak tamamen resmiyete kavuştuğunu söyledi.

Okulun hemen yanında yapımı devam eden yurt inşaatının da neredeyse tamamlandığını ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

''200 yataklı yurt son derece modern sistemde inşaatı devam ediyor. Sarıkaya'ya iki büyük hizmet daha kazandırılıyor. Sarıkaya’mız çok şükür yüksekokuluna kavuştu. Bu yıl resmi olarak kurulum işlemleri gerçekleşecek. Öncelikle kurucu müdürün atanması ile idari hizmet birimleri ve çeşitli çalışmalara başlanacak. Bu yılki eğitim öğretim sezonunda öğrenci alımı olmayacak. Ancak ondan sonraki eğitim öğretim yılında öğrenci alımına başlayacak. Bunun için AK Parti Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül, bu okulun ilçemize kazandırılması için büyük bir çaba ve gayret göstermiştir. Özellikle son zamanlarda okulun resmiyet kazanması için de gece gündüz elinden gelenin fazlasını yaptığını da çok iyi biliyoruz. Kendisinden Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz. 200 yataklı üniversite yurdu da adeta 5 yıldızlı bir oteli andırıyor. Okulumuzun hemen yanında bulunan yurt inşaatımız da neredeyse bitmiş durumda. Bahçesi, çevre düzenlemesi, spor sahası, yemekhanesi, çamaşırhanesi, yatak odaları, banyolar, mutfak ve birçok hizmet verecek yer tamamlanmış durumda. Son derece de modern bir şekilde yapılmış. Okulumuza gelecek öğrencilerimiz adeta beş yıldızlı bir otelde kalıyormuş gibi yurtlarında kalacaklar."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler