AK Parti Genel Merkezinde iftar

AK Parti Genel Merkezinde iftar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: - "Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, genel merkez personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Demiröz, parti genel merkezinde dün akşam düzenlenen iftar programındaki konuşmasında, AK Parti Genel Merkezi çalışanlarının çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Demiröz, "Sizler, Türkiye'yi yöneten kadrolara hizmet veriyorsunuz. Kutsal bir görev ifa etmektesiniz. Buradaki hizmetleriniz tüm ülkeye yansımaktadır." ifadesini kullandı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan kurtuluş olan ramazan ayının güzelliklerinin her alana yansıdığına işaret eden Demiröz, bu ayda, toplumsal dayanışmanın en yüksek seviyeye ulaştığını dile getirdi.

"Bugün yaptığımız gibi iftar programlarıyla sevgi ve muhabbet bağlarımız daha da kuvvetleniyor. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin." diyen Demiröz, ramazanın bereketinin Türkiye'nin ekonomik verilerine de yansıdığına dikkat çekti.

Ekonomideki son verilerin, Türkiye'nin başarılı bir performans sergilediğini gösterdiğine işaret eden Demiröz, "Büyüme devam ediyor, enflasyon ve faiz düşüyor. Yabancı yatırım çeken ülkeler arasındaki sıralamada iki puan yükselmiş durumdayız." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler