AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

"15 yılda ülkemize her alanda çağ atlattık. Ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunduk. Hangi alana, hangi konuya bakarsak bakalım fersah fersah yol aldık"

BALIKESİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "15 yılda ülkemize her alanda çağ atlattık. Ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunduk. Hangi alana, hangi konuya bakarsak bakalım fersah fersah yol aldık." dedi.

Şahin, partisinin, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde Kuvayımilliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Başbakan Binali Yıldırım'dan önce alanı dolduran vatandaşlara seslendi.

Vatandaşlardan aydınlık bir Türkiye için "Evet" oyu beklediklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"İstiklalimiz, istikbalimiz için 'Evet' demeye hazır mıyız? İstikrarımızı kalıcı bir hale getirmek için yeni beyaz, tertemiz bir sayfa açmak için 'Evet' demeye hazır mıyız? 15 yılda ülkemize her alanda çağ atlattık. Ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunduk. Hangi alana, hangi konuya bakarsak bakalım, fersah fersah yol aldık. Ancak bunları yaparken hep büyük badireler atlattık. Darbe girişimleriyle, muhtıralarla, parti kapatma davalarıyla uğraştık."

Şahin, Türkiye'yi hak ettiği yere taşımak için yoğun bir çaba gösterdiklerini vurgulayarak, "Bizler hedefimize var gücümüzle koşarken birileri bizi yolumuzdan döndürmeye çalıştı. Ayaklarımıza prangalar vurmaya çalıştılar. Biz artık istiyoruz ki bütün enerjimizi ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için harcayalım. Ülkemizi güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine götürelim. Bunun için 16 Nisan'da sandıkları patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.

Mitingde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan da birer konuşma yaptı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler