AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"Teröre karşı duruş konusunda muhalefetten destek bekliyoruz"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, teröre karşı duruş konusunda muhalefetten destek beklediklerini belirtti.

İzmir'deki çeşitli sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Hotar, burada yaptığı konuşmada, Kurtuluş Savaşı mücadelesinde ülke bütünlüğünü korumak için ilk ve son kurşunun İzmir'de atıldığını, bu mücadelede olduğu gibi şimdi de birlik ve beraberliği sağlayıp ülke bütünlüğü için mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Birlik ve beraberlik mücadelesinde sivil toplum kuruluşlarına çok önemli görevlerin düştüğünü vurgulayan Hotar, "Teröre karşı duruş konusunda muhalefetten destek bekliyoruz. Milletin oyuyla Meclis'e gelmiş ve burada teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılacak, insanlar bu kişilere teröre destek versinler diye oy vermedi. Oy verenlerin bu durumu malum vekillere sormaları, tepki göstermeleri gerekiyor. Siyaset başka bir şey ancak söz konusu olan vatanımızsa birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler