“Ailede değerler eğitimi” semineri

“Ailede değerler eğitimi” semineri

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında Eğitim Uzmanı ve Düşünce Koçu Münir Arıkan tarafından “Ailede Değerler Eğitimi” konulu veli semineri gerçekleştirilecek.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında gerçekleştirilen öğretmen ve idareci seminerlerinin yanı sıra veli seminerleri de düzenliyor. Değerler eğitimi faaliyetlerine ailelerin daha aktif katılımını sağlamak amacıyla alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimler büyük ilgi görüyor. Düzenlenecek veli etkinliği kapsamında Eğitim Uzmanı ve Düşünce Koçu Münir Arıkan ailelerle buluşacak. 3 Nisan 2015 Cuma günü Dedeman Otel’de gerçekleşecek program saat 19.30’da başlayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu “Ailede Değerler Eğitimi” konulu seminerde Arıkan, ailelere çocuk eğitiminde anne-babanın rolü, okul başarısında aile yaklaşımları ve değerler eğitimde ailenin önemi gibi konu başlıklarında paylaşımlarda bulunacak.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar farklı konukların katılımı ile etkinlikler devam edecek.