Ahmet Önay: Takım olma yolunda ilerliyoruz

Ahmet Önay: Takım olma yolunda ilerliyoruz

Anadolu Selçukspor takım kaptanı Ahmet Önay, “Aramıza çok yetenekli arkadaşlarımız katıldı. Takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi çalışıyoruz. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz” dedi.

Anadolu Selçukspor takım kaptanı Ahmet Önay, “Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Aramıza çok yetenekli arkadaşlarımız katıldı. Geçtiğimiz iki karşılaşmada çok iyi futbol oynadık, kaçırdığımız bir çok gol pozisyonu var. Edindiğimiz tecrübelerle Kahramanmaraşspor maçında sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.

PENALTI KAÇIRDIK MAÇI BIRAKMADIK

Ahmet Önay yeni sezonla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sezonun ilk haftasında oynadığımız Tuzlaspor karşılaşmasında 90 + 6’da yedigimiz golle puan kapybetmiştik. Bu maç için biz çok üzüldük. Santrası olmayan bir gol yedik, ondan ders çıkarmamız gerekiyordu. Ardından Fethiye deplasmanına gittik. Deplasmanda oynamamıza rağmen çok iyi başladık ve iyi mücadele ettik. Karşı karşıya kaçırdığımız pozisyonlar var. Sonrasında 2-0 geriye düştüğümüz maçta 89. dakikada penaltı atışı kaçırdık. Kazanabileceğimiz bir maçtı, 2-0 geriden gelip 2-2 beraberliği sağlayarak bir puan aldık ve sevindik. Hocamızında söylemiş olduğu gibi maçın son düdüğüne kadar hiç kimse maçı bırakmadı ve hak ettiğimiz aldık. Bunun için mutluyuz”  ifadelerini kullandı.

BU HAFTA HEDEF 3 PUAN

Bu hafta Kahramanmaraşspor’u konuk edeceklerini hatırlatan Ahmet Önay, “Ligin ilk iki haftasında beraberlik aldık. Bu hafta Kahramanmaraşspor karşısında üç puan alıp sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyoruz. İç sahada taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Yanımızda olurlarsa galibiyet hediye etmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi çalışıyoruz. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Aramıza çok yetenekli arkadaşlarımız katıldı. Geçtiğimiz iki karşılaşmada çok iyi futbol oynadık, kaçırdığımız bir çok gol pozisyonu var. Edindiğimiz tecrübelerle Kahramanmaraşspor maçında sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

DAHA İYİ OLACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Takımın büyük bir bölümünün yeni katılan oyunculardan oluştuğunu, sezon başı hazırlık kampında kaynaşma ortamının sağlandığını ifade eden Ahmet, “Kamp dönemleri hepimiz için çok verimli geçti. Konya’da ve ardınadn iki etap halinde Erzurum’da yaptığımız kamplarda lige çok iyi hazırlandık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Kamp süresince onlarla kaynaşma imkanı oldu. Aramızda son günlerde katılan Emrecan, Burak, Çağatay gibi arkadaşlarımızla daha büyük güç kazandık. Yönetim kurulumuz ve hocalarımız bize çok güzel bir ortam hazırladı. Takım olarak maç oynadıkça daha iyi olacağımızı biliyoruz. Bunun için zamana ihtiyacımız var elbette ama biz en kısa sürede gerçek kimliğimizi bulacağız” dedi. 

Etiketler :