Ahmet Çalık'ın vefatından sonra Konyaspor'un erteleme talebine Başakşehir'den olumlu yanıt geldi! Gözler Federasyon'da

Ahmet Çalık'ın vefatından sonra Konyaspor'un erteleme talebine Başakşehir'den olumlu yanıt geldi! Gözler Federasyon'da

Dün Ankara’da meydana gelen trafik kazasında Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, ani bir şekilde hayatını kaybetti. Konyaspor Federasyon'dan Başakşehir maçını erteleme isteğinde bulundu.

Ahmet Çalık’ın vefatının ardından Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunmuştu.

İSTEĞE DESTEK VERDİLER

Bu talebin üzerine turuncu-lacivertli takımdan da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Ertelenme talebinin Başakşehir cephesi tarafından uygun görüldüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü konuk edeceğimiz Konyaspor, futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi talebinde bulunmuş, bu talep tarafımızca uygun karşılanmıştır. Konuyla ilgili son kararı TFF verecektir. Bu vesileyle Konyaspor camiasına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyor. acılarını paylaşıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.