Afrin gazisi Konyalı asker  silah arkadaşlarının yanına dualarla uğurlandı

Afrin gazisi Konyalı asker silah arkadaşlarının yanına dualarla uğurlandı

TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Konyalı asker Osman Fidan, tedavisinin ardından yeniden Afrin'e uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarına karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve tedavisi için bir süredir Tatvan’da bulunan Uzman Çavuş Osman Fidan, düzenlenen bir uğurlama programı ile yeniden Afrin'e gitti. Tatvan Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen programda duygusal anlar yaşandı.Uzman Çavuş Osman Fidan'ın Konya Doğanhisar nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

dxl5wm-xuae7tpa.jpg

Askerlere yazdıkları mektupları teslim ettiler

Uğurlama programına ellerindeki Türk bayraklarıyla katılan Hizan ve Tatvanlı öğrenciler ise Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere yazdıkları mektupları, Osman Fidan’a teslim etti.

Dua ve selamlarla ilçeden uğurlandı

Uğurlama programına katılan annesi, babası ve eşi başta olmak üzere Kaymakam Özkan, Tugay Komutanı Atay ve diğer katılımcılarla tek tek vedalaşan Uzman Çavuş Osman Fidan, Afrin’deki birliğine katılmak üzere dua ve selamlarla ilçeden uğurlandı.

dxl5ylnx0aegctk.jpg

Uğurlamaya İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Uzman Çavuş Osman Fidan’ın Konya’dan gelen ailesi, Hizan ve Tatvan’dan gelen öğrenciler ile askerler katıldı.

Kaynak: İHA

dxl5z7awkaaneoq.jpg

dxl5zaywaaahzgd.jpg